fbpx
Közélet Közlemény Megye Nagyvilág Társadalom

A VIBE sikere felülmúlta a szervezők elvárásait

📸 VIBE

A fesztivál ötéves történetének legnagyobb és legsikeresebb kiadása zárult hétfő hajnalban – tájékoztatnak a szervezők.

A közlemény értelmében mintegy 600 fellépő szórakoztatta a népes látogatótábort, közel 200 előadó fordult meg a VIBE Koli programjain és 411 önkéntest vontak be a fesztivál lebonyolításába.

102 700 résztvevő volt kíváncsi a VIBE nyújtotta programkavalkádra

Noha mindeddig a VIBE Fesztivált a huszonévesek rendezvényeként tartották számon, az olyan jól ismert előadókkal, illetve zenekarokkal, mint Majka, a Tankcsapda vagy a Parno Graszt sikerült megszólítani a többi korosztályt is.

Ebben a néhány napban Marosvásárhelyre figyelt az erdélyi magyar közösség. Sepsiszentgyörgytől Szatmárig minden megyéből érkeztek fesztiválozók, és sokan jöttek Magyarországról is, akik kifejezetten a VIBE Fesztivál miatt látogattak Erdélybe. Marosvásásárhely összes szálláshelye betelt, a vendéglátó helyek és a boltok forgalma megugrott, az egész város tele volt nyüzsgő fesztiválozókkal. Mindennek egyértelműen pozitív hozadéka van a városra nézve. Köszönjük a helyi lakosságnak, hogy idén is befogadták a fesztivált” – fogalmazott Rés Konrád-Gergely fesztiváligazgató.

A szervezők azt is bejelentették, hogy jövőre is lesz VIBE Fesztivál. A tervek szerint 2024. július 4-7. között ismét a Maros parton szervezik meg a rendezvényt. (közlemény)

Ajánlott bejegyzések

Országos bajnok a Gladius!

zkadar

Nyugi, lesz díszvilágítás!

zkadar

105 pontos győzelem!

zkadar
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben