fbpx
Életképek Életmód Interjú Közélet Megye

Bárhová is sodorná a sors, hazamenni, lefeküdni Erdőszengyörgyre szeretne menni – Életképek Csibi Attila Zoltánnal

🎤 Rákóczi Kinga

28 évesen csöppent a politikába. Három mandátumos erdőszentgyörgyi polgármester. Mint mondja, nem tartja magát politikusnak, ezzel szemben most itt áll: ő a Maros Megyei RMDSZ elnöke.

A beszélgetést itt hallgathatják meg 👆

Csibi Attila Zoltán 1980-ban született Erdőszentgyörgyön, édesanyja tősgyökeres erdőszentgyörgyi, édesapja gyergyóditrói. Erdőszentgyörgyön végezte iskoláit és bár nem készült egyetemre, a Miskolci Bölcsészeti Egyesület diákjaként szerezte meg a felsőfokú végzettséget.

A beszélgetésből az is kiderül, hogy milyen út vezetett a gyerekkori csínytevésektől a felnőttkori polgármesteri tisztséghez.

” Voltam villanyszerelő-segéd, ács-segéd, kőműves-segéd, éjjeliőr, nagybani piacon dolgoztam, nagyon – nagyon sok mindennel foglalkoztam, és szerintem ezek a dolgok is raktak össze engem, hogy sikerült nekem egy olyan emberré lennem, ami eljuttatott odáig, hogy én egy közösséget meg tudok érteni, és eljutottam abba a helyzetbe, hogy Erdőszentgyörgy polgármestere lehet az a fiú, aki a legrosszabb gyerek volt az ő érájában.”

Az interjúban választ kaptunk arra is, hogy miért döntött az itthon maradás mellett és milyen tervei vannak a jövőre nézve.

Hangsúlyozza: legfőbb célja az, hogy egységben tudják ezt a választást sikerre vinni.

Ajánlott bejegyzések

Tárgyaló mentette meg egy öngyilkosjelölt férfi életét 

Rákóczi Kinga

Anyagi károkat okozott a vihar Marosvásárhelyen

Rákóczi Kinga

Két központban zajlik a lakosság COVID-19 elleni oltása

Rákóczi Kinga
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben