fbpx
Közélet Sport

105 pontos győzelem!

Kiütötte ellenfelét a VSK Marosvásárhely a férfi I. Liga első hazai mérkőzésén.

Liga I., II. forduló

VSK Marosvásárhely – CNAV Eagles Bukarest  145-40 (40-10, 31-10, 42-11, 32-9)

A marosvásárhelyi együttes a Nemzeti Ligába feljutást tűzte ki céljául, ennek megfelelő keretet alakított ki, amelyben több olyan játékos szerepel, akik éveken át a legjobbak között harcoltak.

A Kolozsvárral kétszeres bajnok csapatkapitány, Sánta Szabolcs ennek megfelelően kezdte a fővárosi iskolai csapat elleni mérkőzést, ő szerezte a találkozó első hét pontját, a palánkok alatt uralta a légteret, és ennek megfelelően mind a 12 kísérletét értékesítette, sőt a lepattanószerzésben is jeleskedett, 14 labdát húzott le a gyűrűről.

A találkozónak nem volt különösebb története, az első 10 perc után már 30 ponttal vezettek Trif George tanítványai, szünetben 51 pontos előnyük volt és már a harmadik negyedben átlépték a bűvös 100 pontos határt.

A vége kiütéses győzelem, melyben minden pályára lépő marosvásárhelyi szerzett pontot: szintén dupla-duplával zárt Borsa Alin, aki 17 pontot és 13 lepattanót szorgoskodott össze, a többiek: Engi-Rosenfeld Dávid 19p (3×3), Goran Martinic 16 p (3×3), Vlad Nistor 15 (3×3), Bölöni Tamas 15 (1×3), Kiss Roland 14, Andrei Mureşan 9, Szilveszter Botond 6, Mihnea Tălmăcean 4, Răducu Blaga 2, Steff Norbert 2. A VSK Marosvásárhely legközelebb Jászvásáron vendégszerepel a harmadik fordulóban. (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Közzéteszik a képességfelmérő próbavizsga eredményeit

krakoczi

Tűzeset miatt életét vesztette egy kisgyerek a Hidegvölgyben

Szász Cs. Emese

Van esély a marosvásárhelyi jégpálya befejezésére 

krakoczi
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben