fbpx
Ajánló Közlemény Megye Szabadidő

Koszika és Kispál a családi majálison

📷 RMDSZ, Marosvásárhely Facebook oldal

Egész napos programot szervez május elsején, szerdán az RMDSZ marosvásárhelyi és Maros megyei szervezete a Víkendtelepen.

A családi majálison számos érdekes, izgalmas program várja a gyerekeket és felnőtteket egyaránt. 11 órától a már hagyományosnak számító gulyásfőző versennyel indul a rendezvény. A csapatoknak három óra áll rendelkezésükre, hogy előkészítsék, illetve megfőzzék a majális legjobb gulyását. Az elkészült ételek kiértékelése, valamint díjazása délután 2 órakor kezdődik.

Napközben a Kids Corner by Emőke várja arcfestéssel, egyéni és csoportos játékokkal a gyerekeket, akik pedig szeretik a kihívásokat, kipróbálhatják magukat a mászófalnál, de légvár és egyéb ügyességi játékok is várják az érdeklődőket. 

Délelőtt 11 órától este hétig a szórakozás egy új dimenzióját is felfedezhetik az érdeklődők. A VR sátornál betekinthetnek a virtuális valóság vadonatúj világába. A VR Experience Zone jóvoltából a látogatók kipróbálhatják magukat különböző fajta sport-, élmény-, tánc-, zene- és stratégiai játékokban, valamint a 360 fok, 3 dimenziós filmek megtekintésében.

Délután elsőként Ábrám Tibor nótaénekes lép színpadra, majd a Borsika és Boróka, valamint a Napsugár Néptáncegyüttesek szórakoztatják a jelenlévőket.

Este hat órától Koszika & The HotShots, 19 órától a Kispál és a Borz együttes koncertezik.

Részletes program ITT.

Ajánlott bejegyzések

A költségvetések napja, csütörtök!

zkadar

Kicserélik a repülőtér fűtésrendszerét

Noémi

BIZTONSÁGOS MAROS MEGYÉT – sürgősségi alap a közösségért

Karessz
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben