fbpx
Ajánló Kultúra Megye

Könyvturi és Könyvtár az autóbuszon

📷 Teleki Téka

Könyvturit szervez a Teleki-Bolyai Könyvtár és könyvekkel teli dobozokat helyez el az autóbuszokon a Maros Megyei Könyvtár.

A Teleki Téka bejáratának árkádjai alatt felállított Nyitott Könyvespolcra, adományból származó, több zsáknyi könyv került ki. Kortárs szerzők, háziolvasmányok, ponyvaregények, gyerekkönyvek és lexikonok egyaránt bekerültek az elmúlt hónapokban a vásárhelyi polcokról a Téka kapuja alá, ezekből lehet most ingyen válogatni – írja ajánlójában az intézmény.

A rendezvény apropója az április 23. könyv és a szerzői jogok világnapja. Ez alkalommal szervezi meg idén is a Maros Megyei Könyvtár a „Könyvtár az autóbuszon” akcióját, amelynek keretében összesen 10 járaton könyvekkel teli dobozokat találnak az utasok.

📷 Kovács Mihály Levente Facebook oldala

Ezek a 4-es, 10-es, 12-es, 17-es, 18-as, 19-es, 20-as, 23-as, 30-as és 43-as járatok. Agyagási Hajnal főkönyvtárostól megtudtuk, hogy a dobozokban levő könyvek adományokból származnak, ha bárkinek megtetszik egy vagy kettő, bátran magával viheti. Ha kiürülnek a dobozok, újratöltik.

Ajánlott bejegyzések

Hogyan szavaz Maros megye? – cikkünk folyamatosan frissül

Rákóczi Kinga

Mire elég egy referendum?

Rákóczi Kinga

Lemondott tisztségéről Mircea Duşa, Maros megye prefektusa

Noémi
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben