fbpx
Egészségügy Koronavírus Megye

350 új koronavírus-fertőzött a megyében

A járvány kezdete óta Maros megyében mintegy 6.328 -an fertőződtek meg a SARS COV 2 vírussal. Az elmúlt 24 órában 343 pozitív tesztet jegyeztek a hatóságok.

55 személy esetében laboratóriumi vizsgálatok mutatták ki az újrafertőződést. A megyében 443-an szorulnak kórházi kezelésre. 126 beteg a koronavírusteszt eredményére vár.

998 beteget gyógyultnak nyilvánítottak

A Közegészségügyi Igazgatóság adatai szerint 733 (fertőzött, de tünetmentes) személyt a beutalástól számított 10 nap után engedtek ki a kórházból. 355-en kérésre távoztak. A járvány kezdete óta több mint 3.700-an utasították el a kórházi beutalást.

A megyében eddig 221 halálesetet hoznak összefüggésbe a COVID-19 szövődményeivel. 998 beteget gyógyultnak nyilvánítottak és kiengedtek a kórházból.

Az országban ma jegyezték a legtöbb új estet

Romániában továbbra is ezernél több koronavírus-fertőzöttet ápolnak intenzív osztályon. Országszerte az elmúlt 24 órában 121 COVID-19 beteg vesztette életét.

Az elmúlt napban elvégzett 37.685 teszt közül 9714 eredménye lett pozitív. Ez a legnagyobb napi új esetszám a járvány kezdete óta.

A betegségből több mint 191 ezren meggyógyultak. (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Kinyithatnak a szászrégeni, szovátai, libánfalvi kerelőszentpáli és nyárádszentlászlói vendéglátók

Rákóczi Kinga

Útjavítások Maros megyében – nem álltak le

zkadar

Tavaszi nagytakarítás is felfüggesztve!

zkadar
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben