fbpx
Életképek Kultúra

Korda Györgyék kalandos útja: Így hódították meg Marosvásárhelyt!

Csütörtökön kellett volna érkezzenek, de miután a repülőgép nem indult el Budapestről, a magyar popzene ikonikus duója, Korda György és Balázs Klári különbusszal, péntek kora délután érkeztek meg Marosvásárhelyre. A Marosvásárhelyi Napok alkalmából sorra kerülő koncertjükön fantasztikus hangulatot teremtettek a város főterén.

A városnapok első nagyszínpadi koncertjén hatalmas tömeg gyűlt össze, a Korda házaspár pedig hálás volt ezért, a hosszú utazás sem szegte kedvüket, remek formában, jó hangulatban léptek színpadra.

A 85 éves Korda György, a tőle megszokott módon, dalai között ezúttal is viccekkel szórakoztatta a közönséget. A mintegy tízezres vásárhelyi közönség pedig együtt énekelte a régi nagy slágereket, mint a „Gyöngéden ölelj át,” a „Szeress úgy is, ha rossz vagyok,” dalokat, s az elmúlt évek nagy sikere, a „Reptér,” pedig kétszer is elhangzott a ráadások során.

Fotó: Veress Szabolcs

Ajánlott bejegyzések

Restaurálják a marosvásárhelyi Vártemplomot

Noémi

Egész napos program a marosvécsi Kemény-kastélyban

László Portik

HASONMÁS – Fényes oldal kiállítás a Gecse utcai református vendégházban

Rákóczi Kinga
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben