fbpx
Ajánló Környezetvédelem Megye Szociális

Charity Boutique nyílt Marosvásárhelyen

📷 Haáz Vince

Június 14-én, pénteken fogadta első vásárlóit a Divers Egyesület által kezdeményezett és létrehozott Charity Boutique bolt, ahol használt ruhákat találnak a betérők, amelyek azonban nincsenek felárazva.

A vásárló lelkiismeretére bízzák, hogy távozáskor mennyit pénzt tesznek adományként az üzletben található dobozba – mondta Koreck Mária a Divers Egyesület elnöke.

Ugyanott fogadják az termékadományokat is: ruhát, tanszereket, tisztálkodási szereket és tartósélelmiszert. A boltot az Ügyes kezű nők kézműves kör tagjai önkéntes munkával rendezték be. Az adományozói központként elképzelt „turkáló” helyszínéül szolgáló helyiséget az egyesület bérli, az ruhák „eladásából” származó összeget a központ fenntartására fordítják, illetve A város segít jótékonysági projekt finanszírozására.

A Charity Boutique Marosvásárhelyen a Forradalom volt Lenin utca 4. szám alatt található, és hétköznapokon 10 és 14 óra között tart nyitva. Amennyiben sikerül több önkéntest bevonni a programba, úgy kitolják majd a nyitvatartást is – tette hozzá Koreck Mária.

Ajánlott bejegyzések

Népdaléneklő mesterkurzusok Marosvásárhelyen

Rákóczi Kinga

Virtuális Könyv és Gyertya díjátadó

Rákóczi Kinga

70 hónap múlva új óvoda lesz Marosvásárhelyen

Rákóczi Kinga
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben