fbpx
Bűnügy Megye Tanügy

Bilincs került egy Papiu-s diák kezére

Megbilincselve vitte el a rendőrség a Papiu Ilarian Líceum egyik 15 éves diákját, miután sem az iskola felügyelő, sem a rendőrség nem tudott vele zöld ágra vergődni.

Kétszer is bekísértek a rendőrségre hétfőn egy marosvásárhelyi nyolcadikos tanulót, miután előbb egy szekrényre felmászva obszcén gesztusokkal reagált az egyik tanára felszólításaira, majd – az anyja jelenlétében – megfenyegette, megütötte és megrugdosta az osztályfőnökét – írja az Agerpres.

A délelőtti órákban kezdődött a cirkusz. Akkor a kémialaborban kezdett cigarettázni óra közben a fiatal és a tanár felszólítására sem hagyta abba. Az osztálytársai által készített és a közösségi oldalakra feltöltött felvételek tanúsága szerint a pedagógus szépen kérte, hogy hagyja abba a cigarettázást, de a fiatal kinyitotta az ablakot és folytatta azt. Hívták az osztályfőnökét és az iskola rendfenntartóját, majd a közelben levő rendőröket is. Utóbbiakkal sem volt hajlandó együttműködni, így bekísérték az őrsre és hívták a szüleit.

Dél körül kiengedték a rendőrségről. Sajtóértesülések szerint a fiú, édesanyja kíséretében, visszament az iskolába, megkereste az osztályfőnökét és halállal fenyegette majd ököllel megütötte és rugdosni kezdte. Ismét kihívták a rendőrséget. Akkor már megbilincselve vitték el.

Az esti órákban tájékoztatott a fejleményektől a rendőrfelügyelőség sajtószóvivője, közölte, az őrsön elvégzett tesztek nem mutattak ki tudatmódosító szer jelenlétét a fiú szervezetében, de 24 órás őrizetbe vették. Az éjszakát a fogdában tölti.

A rendőrök közrendsértés miatt 500 lejre bírságolták és vizsgálatot indítottak ellene .

Ajánlott bejegyzések

Négy év képességvizsga eredményeit elemezte az Erdélystat

Rákóczi Kinga

Szolgálati lakásokat épít a Studium-Prospero Alapítvány Nyárádszeredában

Noémi

Elhunyt Boér Károly, a Marosvásárhelyi Rádió szerkesztője

Rákóczi Kinga
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben