fbpx
Közélet Megye

Csibi Attila megpályázza az RMDSZ Maros megyei szervezetének elnöki tisztségét

📷 Csibi Attila archívuma

✍️ Rákóczi Kinga

A szervezetben azt követően kerül sor tisztújításra, hogy január 31-én, szerdán bejelentette lemondását Péter Ferenc.

A leköszönő elnök arra hivatkozva adta vissza megbízatását, hogy a szuper választási évben ez a feladatkör teljes embert kíván, ugyanakkor a Maros Megyei Tanács elnökeként is nagy kihívások előtt áll. 

A megyében jelenleg több nagy fejlesztési projekt van folyamatban – mondta Péter Ferenc. 

A Területi Állandó Tanács elfogadta az elnök lemondását és egy csapatként jelentek meg azon a sajtóértekezleten, amelyen a megyei szervezet vezetője bejelentette döntését. 

Péter Ferenc hangsúlyozta, a cél az, hogy az ország legnagyobb megyei RMDSZ szervezete sikerre vigye a választásokat és visszanyerjenek minden most betöltött tisztséget.

Jelenleg zajlik a tisztújítási procedúra. Az új elnök személyéről a Területi Képviselők Tanácsa dönt. Addig, a megyei szervezet vezetői szerepkörét Csibi Attila Zoltán ügyvezető elnök látja el.

Az erdőszentgyörgyi polgármester közösségi oldalán azzal indokolta az RMDSZ Maros Megyei  szervezete elnöki tisztségének megpályázását, hogy véleménye szerint településvezetőként is, és a megyei szervezet ügyvezető elnökeként is sikerült bizonyítania.

“ Az építkezés, a kőkemény munka és az összhang az alapelveim, ezek mentén dolgozom. Ezt nemcsak az erdőszentgyörgyieknek bizonyítottam polgármesterként, az RMDSZ Maros megyei szervezete is megtapasztalhatta az ügyvezető elnöki mandátumom alatt.”

Csibi Attila Zoltán szerint olyan vezetésre van szükség, amely képes egységet teremteni, amely hatékonyan képviseli a Maros megyei magyarság érdekeit.

Ajánlott bejegyzések

Tovább bővült az Erdélyi Polgári Mozgalom

Noémi

Kiszélesítik a „szemetes utat”, figyelmeztetés a hulladékosoknak!

zkadar

Benyújtotta parlamenti jelöltlistáját az RMDSZ-Maros

zkadar
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben