fbpx
Közlemény Megye

Öt községben és Szászrégenben szünetel hétfőn a vízszolgáltatás

📷 pixabay

Az AQUASERV RT szászrégeni fiókvállalata tájékoztatja a fogyasztókat, hogy az elosztóhálózaton betervezett munkálatok miatt 2024 Januar 22-én, 08:00- és 16:00 óra között szünetel az ivóvízszolgáltatás az alábbi térségekben:

  • Szászrégenben – az Apalinei utca: 80-as számtól, az utca végéig és 45-ös számtól az utca végéig. A Plopilor, Morii és a Pomilor utca 18-as házszámától a végéig, a Molidului, Ioan Marinovici, Ghețarului, Gorunului, Grâului, Florilor, Cooperatorilor, Semănătorilor, Mioriței, Castelului, Cimitirului, Margaretelor, Șoimilor, Căprioarei, Mimozelor, Pavatorilor, Crinului, Grădinarilor, Mihai Viteazul utca 137-es házszámától a végéig, illetve a 174-es számtól az utca végéig. További érintett utcák: Rudolf Regeny, Viilor, Pometului, Bartók Béla, Vasile L. Pop, Prunului, Spicului, Narciselor, Mărului, Ghiocelului, Vișinilor, Dealul Cocoșilor, Dealulu Brezii, Beng, Arenei és a Petru Maior tér 34-től 46-ig tartó házszámai alatt.
  • Vajdaszentivány, Bátos, Tekeújfalu, Beresztelke, Faragó, községekben.

Felhívjuk a fogyasztók figyelmét, hogy a szolgáltatás újraindításakor, a csövekben lévő lerakódások miatt a víz zavaros lesz és elszíneződik, mind az említett utcákban, mind az azokkal szomszédos utcákban. A víz letisztulásáig emberi fogyasztásra nem, de háztartási célokra alkalma.

Elnézést kérünk az okozott kellemetlenségekért. Köszönjük megértésüket.

AQUASERV R.T.

Szászrégeni Fiókvállalat (X)

Ajánlott bejegyzések

Elhunyt a székelyudvarhelyi falomlás Marosvásárhelyen kezelt áldozata

Rákóczi Kinga

Több száz rendőr, csendőr és tűzoltó vigyáz a biztonságra a megyében

Rákóczi Kinga

Folytatódik a lomtalanítás

Rákóczi Kinga
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben