fbpx
Baleset Egészségügy Megye

Elhunyt a székelyudvarhelyi falomlás Marosvásárhelyen kezelt áldozata

📷 Székelyhon

Barabás Orsolyát súlyos állapotban szállították Marosvásárhelyre, miután Székelyudvarhelyen maga alá temette a részben összedőlt bentlakás.

A fehéregyházi diáklányt Marosvásárhelyre szállítása óta mélyaltatásban tartották. Január 9-én, kedden délután 15:30 óra körül hunyt el a Maros Megyei Sürgősségi Klinikai Kórház gyermekintenzív osztályán – tájékoztatta a sajtót az intézmény sajtószóvivője.

Mint arról portálunk is beszámolt,  2023 december 18-án leomlott a székelyudvarhelyi Tamási Áron gimnázium bentlakásának egyik fala. A romok négy diákot temettek maguk alá, egyikük a helyszínen elhunyt. Az omlás hétfőn délután 16 órakor történt, éppen a délutáni kimenő idején, ennek köszönhető, hogy az egyébként 100 diáknak helyet adó épületben kevesen tartózkodtak.

Két sérültet a székelyudvarhelyi kórházban kezeltek, a X. osztályos Orsolyát nagyon súlyos állapotban Marosvásárhelyre szállították. Az ő szervezete január 2024 január kilencedikén feladta a harcot.

Ajánlott bejegyzések

Szakács Erika a The Voice legjobb hatja között

Pápay Kamilla

Maros megyét sem kímélte a vihar

Rákóczi Kinga

Kifizeti a családorvosokkal szembeni januári tartozását a biztosító

Rákóczi Kinga
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben