fbpx
Megye Szabadidő Tanügy Technológia

Úton a Nobel-díj felé: kisgyerek nagy álmokkal!

📷 Creactivity

Kétnapos gyerekfesztivál helyszíne volt a hétvégén A Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem koronkai épületének előcsarnoka. 

A Creactivity Egyesület által szervezett rendezvénysorozat, idén a tudomány tematikája köré csoportosult, ugyanakkor tánc és harcművészeti bemutatókat is láthattak a résztvevők. Fellépett a Dance Art, a Revolution Taekwondo, a Boróka Néptáncegyüttes, a Navarra Dance, a Togetherdance, a Real Attraction, a Csillagfény Néptánccsoport, a Karate Kyokushin és az Iskolás Sport Klub – Vivó szakosztálya.

Az egyesület vezetője, Gál Csilla a sajtónak elmondta, a gyerekek, egyebek mellett fizikai fogalmakkal ismerkedhettek meg.  

Különböző anyagokkal kerülnek kapcsolatba : hideg-meleg, kemény-puha, mélység- magasság, centrifugális erő és még számos megtapasztalásban van részük. Miután befejezik ezt a programot, utána ajándékban részesülnek. 

Nagyon népszerűnek bizonyult a bátorságpróba program, amely egyéni játék volt a rendezvényen. Külön teremben kellett teljesíteni a feladatokat. Ezek teljesítésekor ajándékban részesültek

A szervező közölte, a nagy sikerre való tekintettel jövőre ismét megszervezik a gyerekfesztivált. 

Ajánlott bejegyzések

Nem jelent meg Dorin Florea kedden az Országos Diszkriminációellenes Tanács előtt

Noémi

Új központja lesz Szovátának

zkadar

Újabb meghibásodás az Azomuresnél

Rákóczi Kinga
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben