fbpx
Ajánló Megye

Szakács Erika a The Voice legjobb hatja között

✍️ Simon Hanna-Julia

Szakács Erika produkciójától mindenki elképedt a The Voice élő showjában múlt szombaton, ezért nem volt kérdés, hogy folytatja a versenyt. Legközelebb november 11-én, szombaton követhetjük a műsort és szavazatunkkal segíthetjük is a továbbjutását.

A Marosvásárhelyi Művészeti Líceum egykori diákja, nem először kacérkodik a tehetségkutatókkal, már 16 évesen részt vett az X-Faktorban két évvel ezelőtt, akkor a Mentorházig jutott. Azért jelentkezett az RTL új tehetségkutatójába, mert fejlődni szeretne és tapasztalatot szerezni. Úgy érzi, a The Voice egy lehetőség számára, hogy jobban elmélyüljön az éneklésben.

A válogató után sikeresen vette a párbaj próbát is, így mentora, Miklósa Erika neki adta az egyik széket, amivel a legjobb 12 közé került. Már két élő műsoron túl van, legutóbb Miklósa Erika nagy szavakkal illette a fiatal énekesnőt, akinek a produkciója tökéletes volt a Liszt Ferenc- és Kossuth-díjas szoprán énekesnő szerint. Kovács Kati dala kihozta Szakács Erikából a nőiesség tetőfokát, amivel Manuelt is levette a lábáról, Curtis szerint pedig a marosvásárhelyi lány headlinernek is megfelelő lenne egy zenei fesztivál színpadán.

„Hatalmas élmény volt a második élő show. Hihetetlen mennyi jó kritikát kaptam a mentoroktól annak ellenére, hogy én nem éreztem tökéletesnek a produkciót. Úgy érzem, ez mind arra motivált, hogy még jobb legyek, és a mostani produkciómba is belerakjam a maximumot. Most szombaton olyan dalt fogok énekelni, ami nagyon közel áll hozzám, egy nosztalgia is egyben. Egy új oldalamat mutathatom meg benne és kiénekelhetem az érzéseimet”

– mondta el a Marosvásárhelyiek.ro portálnak az ifjú énekesnő, aki nagyon várja, újra színpadra lépjen, úgy érzi, energiával tölti fel a The Voice színpada.

Szakács Erika a legjobb hat között van, és november 11-én már a harmadik élő showban bizonyíthat. Romániai idő szerint 20:30-tól kezdődik a The Voice, amelyen mi is segíthetjük Erika továbbjutását. Aki szavazni szeretne a produkciójára, az megteheti az RTL.hu applikáción keresztül, a szavazas.rtl.hu weboldalon, valamint SMS-ben a +36 06 20 30 70 810 1799-es telefonszámon.

Ajánlott bejegyzések

Juhokra támadt egy medve Iklandon

krakoczi

Több mint 470 ezer szavazót várnak az urnákhoz

krakoczi

Udvarokat, pincéket öntött el az esővíz Maros megyében

Szász Cs. Emese
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben