fbpx
Közélet Közigazgatás Társadalom

PNL, PSD, AUR összefogást szorgalmaz a prefektus Soós Zoltán ellen

Közös polgármesterjelölt indítására kéri a Nemzeti Liberális Párt Maros megyei szervezetének vezetősége az összes politikai és civil szervezetet, illetve az akadémiai szféra képviselőit.

Ciprian Dobre pártelnök, Maros megyei prefektus, ma sajtóértekezlet keretében fejtette ki, hogy milyen formában képzeli el Soós Zoltán jövő évi leváltását.

A politikus felidézte, hogy 2020-as önkormányzati választásokon a független Soós Zoltán ellenében 13 jelöltet indítottak a marosvásárhelyi pártok. Úgy véli, hogy Marosvásárhely képes jobban teljesíteni, ha más polgármestert állíttat.

Szerinte a PNL, a Szociáldemokrata Párt (PSD), a Románok Egyesüléséért Szövetség (AUR) és a többi politikai alakulat is rendelkezik „értékes emberekkel”, és a liberálisok pártállástól függetlenül azt a személyt fogják támogatni, akinek „sikerül egyesítenie ezeket az energiákat” és aki alternatívát jelenthet a jelenlegi Soós Zoltán-féle városvezetésre – idézi a politikust az Agerpres.

A 2020-as választási eredményekre utalva, Ciprian Dobre hangsúlyozta: „Remélem, tanultunk az akkori leckéből. (…) Marosvásárhelynek egységet kell felmutatnia”.

Fotó: FB

Ajánlott bejegyzések

Újabb londoni járat indul a Transilvania Repülőtérről

krakoczi

Piros, sárga, zöld – mehet!

zkadar

Figyelem! Rágcsáló- és rovarírtás kezdődik!

zkadar
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben