fbpx
Közélet Közigazgatás Társadalom

Több vonalon sűrűbben járnak az autóbuszok

Tíz vonalon új menetrend szerint közlekednek október elsejétől, az autóbuszok.

A 4-es, 6-os, 12-es, 14-es, 18-as, 19-es, 20-as, 23-as, 27-es és a 32-es járatokról van szó. Ezeken a vonalakon rövidebb a várakozási idő.

Az a célunk, hogy a marosvásárhelyieknek, illetve a hozzánk látogatóknak hatékony és a 21. századhoz méltó utazási lehetőséget biztosítsunk – fogalmaz közösségi oldalán a tömegközlekedéssel megbízott alpolgármester, Portik Vilmos.

Az Egyesülés és a Tudor Vladimirescu lakónegyedek közötti útvonalon közlekedő 12-es és 32-es járatok menetrendjének az összehangolása lehetővé tette, hogy tízpercenként érkezzen autóbusz az érintett útvonalon lévő megállókba.

A 4-es járat, az eddig 20 perc helyett, 15 percenként közlekedik. A Szabadság utcát és környékét kiszolgáló 6-os pedig, az eddigi 40 perc helyett félóránként érkezik a megállókba. Az új marosvásárhelyi buszmenetrendet a Közszállítási Vállalat honlapján tanulmányozhatják.

Ajánlott bejegyzések

Ne büntessék tovább a vásárhelyieket!

zkadar

Maros megyében már 6200 levélszavazatot bíztak az RMDSZ-re. Hol fogadják a borítékokat?

Szász Cs. Emese

A Város Napja Marosvásárhelyen

Rákóczi Kinga
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben