fbpx
Baleset Megye

Egy halott, tizenkét sérült: kamionnal ütközött egy kisbusz Kibéden

Fotó: Maros megyei tűzoltóság

A súlyos baleset kedd reggel a 13A jelzésű országúton történt Kibéden: egy kisbusz és egy kamion ütközött össze, a baleset következtében egy ember meghalt, többen megsérültek.

A Maros Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy 30 éves, bátosi sofőr vezette a Szováta irányából Balavásár felé tartó teherautót, amikor egy bal kanyarban összeütközött egy szemből jövő kisbusszal.

A balesetben összesen 13 személy volt érintett, közülük hárman szorultak a roncsok közé. A megyei katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a frontális ütközésben a kisbusz 45 éves sofőrje még a helyszínen életét vesztette, tizenkét utast kórházba szállítottak. Három személy súlyos, négy közepesen súlyos sérüléseket szenvedett, öten enyhe sérülésekkel megúszták, állapotuk kielégítő. A mentéshez a szovátai és a marosvásárhelyi katonai tűzoltók mellett több mentős egységet és a rohammentő-szolgálat helikopterét is kivezényelték a helyszínre.

Ajánlott bejegyzések

7. Országos Küldöttgyűlés Marosvásárhelyen

Noémi

Nevesítették Marosvásárhely egyik alpolgármester-jelöltjét

krakoczi

Lángolt az autó a parkolóban

Szász Cs. Emese
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben