fbpx
Közélet Közlemény

Digitális fejlesztési szerződést írt alá az AQUASERV R.T.

Az AQUASERV Vállalat R.T. “Az AQUASERV Vállalat R.T. digitalizált tevékenységének bővítése műszerek és szoftverek beszerzése révén az ivóvízszolgáltatásban felmerülő veszteségek csökkentése érdekében”, 11.637.459 (+ÁFA) lej összértékű projekt Haszonélvezői minőségében, melyet a 2014-2020 Nagy Infrastruktúra Operacionális Programból finanszíroznak, 2023.09.05-én bejelenti a projekt keretében a következő szerződés aláírását:

A terepmunkát segítő adatgyűjtő berendezések beszerzése és telepítése a zonális vízellátó rendszer fedetlen területein – SZAA Marosvásárhely, a vízveszteségek csökkentése érdekében

  • Vállalkozó: ENVIROTRONIC KFT;
  • Az építési szerződés értéke: 3.150.700 lej, áfa nélkül;
  • Befejezési határidő: 2023.12.31.12.

A szerződés általános célja:

A távfelügyelt területek bővítése, azaz a digitális rendszerek bővítése az ivóvízveszteségek csökkentése, az ivóvízellátó rendszer felügyeletének javítása és az energiahatékonyság növelése érdekében. A GIS-rendszer összekapcsolása a tárgyi eszközkezelő rendszerrel.

A szerződés konkrét célkitűzései:

A rendelkezésre bocsátott berendezések hozzájárulnak a távolról megfigyelt területek bővítéséhez és az AQUASERV tevékenységeinek digitalizálásához. Hozzájárulnak továbbá az ivóvízhálózatok megfelelő áramlási-nyomási paramétereinek biztosításához, az ivóvízveszteségek csökkentéséhez és az energiahatékonyság növeléséhez. Az e megfigyelőrendszerek által szolgáltatott adatok az ivóvízmérleg javítását célzó különböző elemzések alapját képezik, és felhasználásra kerülnek a modellezéshez és különböző jelentésekhez.

Haszonélvezők száma:

Hozzávetőlegesen 300.000 lakos a projekt megvalósulási területén.

Az eseményen a nyertes kivitelező cég képviselői és az AQUASERV Vállalat R.T. vezetősége vett részt.

A projektet a 2014-2020 Nagy Infrastruktúra Operacionális Programból finanszírozzák.

X

Ajánlott bejegyzések

Megépült a repülőtér saját tűzoltóállomása

Rákóczi Kinga

Piros, sárga, zöld – mehet!

zkadar

Szülőföldön magyarul: szeptember 20-tól lehet jelentkezni

Szász Cs. Emese
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben