fbpx
Közélet Közigazgatás

Lomtalanítási akcióra készül Marosvásárhely

Lomtalanítási akcióra készül Marosvásárhely – a lakosságnak lehetősége van a Raktár utca 24. szám alatt található gyűjtőpontra elszállítani a nagyméretű és/vagy elektromos és elektronikai hulladékokat.

Ide várják a régi bútorokat, matracokat, festményeket, állatketreceket,ablakokat, tükröket, szőnyegeket és ablakrácsokat. A javíthatatlan, kidobásra ítélt háztartási gépeket egy speciálisan erre a célra kialakított konténerbe lehet elhelyezni, akárcsak a villanykörtéket, neonlámpákat, akkumulátorokat.

A Raktár utca 24. szám alatt található konténerekben szigorúan csak a nagyméretű és/vagy elektromos és elektronikai hulladékokat helyezheti el a lakosság. Szeptember elején indul egy nagyméretű lomtalanítási kampány, amelynek keretében a város számos pontján konténereket helyeznek ki. A helyszíneket előre bejelentik a lakosságnak. Az önkormányzat ismételten felhívja a figyelmet arra, hogya közterületen szemetet tárolni tilos és büntetendő.

Ajánlott bejegyzések

Felkészítik a tanintézményeket az újranyitásra

Rákóczi Kinga

Sok értékes helyezés, különdíj a sakkversenyen

zkadar

A kormány sürgősségi rendelettel vezetné be a kétfordulós polgármester-választást

Noémi
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben