fbpx
Ajánló Kultúra

JazzEst a Várban: Tasi Nóra & Azara a színpadon

Folytatódik a JazzEst a Várban koncertsorozat, ezúttal Tasi Nóra & Azara zenekar lép fel szombaton, augusztus 19-én, este 7 órakor a Marosvásárhelyi Vár kis színpadán.

Az együttes zenéje a modern jazz világát képviseli az improvizációra épülő stílusok széles skálájában. Repertoárjuk a jazz standardjainak feldolgozásait és eredeti kompozícióit tartalmazza, amelyek a hagyományos jazz elemeit fúzióval, blues-szal, soul-al és funk-kal ötvözik.

A zongoraművész és a szaxofonos virtuozitása, a ritmusszekció lenyűgöző energiája és az énekszólista interpretációs érzékenysége olyan kifinomult kombináció, amelyen keresztül zenéjük a legnagyobb egységben lélegzik.

Az együttes tagjai: Tasi Nóra – ének × Sárosi Péter – zongora × Gábor Szabolcs – szaxofon × Gyergyai Szabolcs – basszusgitár × Pál Gábor – dobok 

Érdemes tehát ezen a hétvégén is ellátogatni a Várba, hiszen a kellemes hangulat és a tartalmas kikapcsolódás, feltöltődés biztosítva lesz.

A koncert a Kulturális és Művészeti Központ szervezésében valósul meg. A rendezvényre való belépés díjtalan!

Ajánlott bejegyzések

Múzeumok éjszakája könyvtárak nélkül

Rákóczi Kinga

Újévi hangverseny, visszatérhet a közönség

Rákóczi Kinga

Változik a városi uszoda nyitvatartási rendje

Szász Cs. Emese
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben