fbpx
Ajánló Kultúra Megye

Petőfi Zenei Díjátadón a Titán zenekar

A Petőfi-bicentenárium évében ismét élő showműsorral, látványos produkciókkal és a magyar könnyűzenei élet kiválóságaival rendezi meg a közmédia a Petőfi Zenei Díj gálaműsorát. Ez alkalommal veheti át a szászrégeni Titán zenekar is az „Év dala 2023” elismerést.

A hagyományokhoz visszatérve idén újra élő showműsorban adják át a Petőfi Zenei Díj elismeréseit. A rangos elismeréseket az A38 Hajón adják át, az eseményt a Dunán, a Petőfi TV-n és a Petőfi Rádióban is közvetítik június 17-én romániai idő szerint 20:40-től.  A díjátadók, csakúgy, mint az elismerésben részesülők, a hazai könnyűzene prominens szereplői lesznek. A 2023-es év sikervárományos előadóinak, zenekarainak és szerzőinek névsorára június 17-én, szombat este derül fény a Dunán, a Petőfi TV-n és a Petőfi Rádióban élőben követhető díjátadó ceremónián. A show-ban kilenc kategóriában hirdetnek győztest, a díjazottak személye közül egy már publikus: A Dal 2023 győzteseként a szászrégeni Titán együttes nyerte el a Petőfi Zenei Díj „Év dala 2023” elismerést az Éjféli járat című szerzeménnyel. Az este során gazdára talál az Év női előadója, az Év férfi előadója, az Év zenekara, az Év koncertje, az Év zenei eseménye, az Év televíziós felvétele, az Év hangszeres előadója, valamint az Év zenei felvétele cím.

Ajánlott bejegyzések

Fogadj örökbe egy anyát! Élen járunk a leányanyák száma tekintetében

Rákóczi Kinga

Bécsben is bemutatkoznak a marosvásárhelyi filharmonikusok

Rákóczi Kinga

Bemutatóval ünnepel a 75 éves Tompa Miklós Társulat

Rákóczi Kinga
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben