fbpx
Közélet Közigazgatás

Új céget bíztak meg Marosvásárhelyen az utcai takarítással

Soós Zoltán polgármester aláírta a szerződést azzal a céggel, amely az utcai takarításra kiírt versenytárgyalás nyerteseként került ki.

A Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal közleménye szerint, a Sylevy Cleaning kft-t bízták meg a feladattal. A cég, a szerződéskötési procedúra véglegesítését követően kezdheti meg a szolgáltatást.

Sürgősen szükség van a minőségi köztisztasági szolgáltatásra. Sajnos a közigazgatás nem úgy működik, mint egy magánrendszer, hogy ha nem vagyunk elégedettek a szolgáltatóval, keresünk egy másikat, és azonnal lecserélhetjük, és csak az számít, hogy minőségi szolgáltatást kapjunk elfogadható áron.

Sikerült egy olyan eljárást lebonyolítanunk, amely eredményeként a lehető legrövidebb idő alatt egy elfogadható ajánlatot kaptunk az új köztisztasági szolgáltató megbízására” – közölte Soós Zoltán polgármester.

Az önkormányzat tájékoztatása szerint a korábbi szolgáltató, Brantner Ecologic Kft-vel azért bontottak szerződést, mert az nem teljesítette a vállalt kötelezettségeket. Az új cég 12 hónapra kapott megbízatást.

Ajánlott bejegyzések

Közönség nélküli Gálaest a Bernády Napokon

Rákóczi Kinga

Tökéletes az Egyetemi Sportklub mérlege

zkadar

Négy ezüstöt úsztak össze

zkadar
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben