fbpx
Életmód Megye

Végre kinyitott a szovátai sípálya

Péntektől végre megnyitotta kapuit a szovátai sípálya. Idén télen először fogadják a síelni vágyókat, de végre mindkét pálya működik.

A sípálya üzemeltetői a közösségi oldalukon tették közzé, hogy február 3-án végre megnyitják az idényt, és naponta 10–17 óra között fogadják a téli sportok kedvelőit. Kivételt ez alól a február 6-ai, hétfői nap jelent, amikor ellenőrzik a berendezéseket.

Maros megye egyetlen használható sípályája a szovátai Mogyorós elnevezésű, a Szováta központjától 8 kilométerre fekvő síközpontban két pálya is az érdeklődők rendelkezésére áll: az 1100 méter hosszú közepes nehézségű, és székes felvonóval is rendelkezik, míg a 300 méteres a kezdő sízőknek ideális. Ez utóbbin egy tányéros sífelvonó is van.

Ezen a weboldalon élőben lehet nézni a sípályán zajló életet. Itt derül ki az is, hogy milyen árakkal dolgoznak idén a sípályán: a tányéros sífelvonón egy emelkedés 5 lej, a napi bérlet 70 lejbe kerül, a székes sífelvonón felnőtteknek 12 lej, gyerekeknek 9 lej egy emelekedés, a napi jegy pedig 120 lej a felnőtteknek, 90 lej a gyerekeknek.

A Maros Megyei Hegyimentő Szolgálat minden nap jelen van a sípályán 10-17 óra között.

Ajánlott bejegyzések

Nem sokan élnek az előre hozott nyugdíjazással

Noémi

Önkénteseket toboroz a Maros Megyei Múzeum

krakoczi

Beidézte Dorin Floreát az Országos Diszkriminációellenes Tanács

Noémi
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben