fbpx
Ajánló Életmód Komfortzóna Közélet

Mindig onnan kezdődik az elfogadás, hogy a szülő elfogadja a gyermekét

Egy génmutáció, amely a csodás gyermekvárás és születés örömét gyászfolyamattá alakította át. Hogy hogyan lehet ebből az élethelyzetből felállni és a mindennapoknak értelmet találni? Többek közt erről is beszélgettünk a Komfortzóna első adásában, amelynek Csatlos Tünde volt a meghívottja.

Színész, televíziós műsorvezető, újságíró, kommunikációs szakember, mindemellett pedig a sérült gyermekek és családjaik ügyvivője, a Piros Orr Egyesület vezetője Csatlos Tünde. A Komfortzónában pedig többek közt arról mesélt, hogy amikor három hónapos kisfiáról kiderült, hogy valami nagyon súlyos, ismeretlen betegsége van, az hogyan érintette őt és a családját, milyen volt a gyászfolyamat, és hogyan talált ismét önmagára.

„Összeomlás volt, mint amikor elveszítesz valakit, akit nagyon szeretsz. Marci úgy született, hogy nem tudtuk, hogy valami gond lesz vele. Akkor még nem tudtam, hogy egy ilyen veszteséget hogyan kell feldolgozni. Odáig fajult a dolog, hogy nem ismertem magamra. Szakemberhez fordultam. A családom is összeomlott, és mindenkinek más útja volt a gyászfolyamat feldolgozásában. Én merem remélni, hogy az is segítette őket, hogy én hogyan birkózom meg ezzel. Nálam 2-3 hónap volt, amíg kilábaltam belőle és megint tudtam normálisan mosolyogni, az életnek értelmet találni. Az, hogy ők látták, hogy támogatásra van szükségem, nekik is sikerült” – meséli többek közt az adásban.

Ha lemaradtál a Komfortzóna első kiadásáról, nézd vissza Youtube csatornánkon!

Kéthetente újabb tartalmas beszélgetéssel, személyes történetekkel, életutakkal jelentkezünk a Spotify-on is!

Iratkozz fel te is! 

Ajánlott bejegyzések

Gurul a rádió 21

krakoczi

Szabadtéren folytatódik a színházi évad

krakoczi

Kivizsgálás indul az életveszélyesnek bizonyult tetőtéri hőszigetelés miatt

Szász Cs. Emese
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben