fbpx
Gazdaság Megye

Fiataloknak szánt lakásokat építenek Nyárádszeredában

Fotó: Rmdsz.ro (látványterv)

Három erdélyi beruházásra 50 millió lejt biztosít a fejlesztési minisztérium az elkövetkezőkben, többek közt fiataloknak szánt lakásokat építenek Nyárádszeredában – derül ki az RMDSZ közleményéből.

Huszonöt fiataloknak szánt lakást épít a fejlesztési minisztérium Maros megyében, Nyárádszeredában. A szaktárca összesen 10 millió lejes finanszírozást biztosít a beruházásra, a 25 lakást tartalmazó, négyemeletes épületben 22 kétszobás és 3 egyszobás lakás lesz.

Válságos idők ezek, azonban a magyar emberek bizalmából egy olyan fontos minisztériumot vezethetünk, ami településeket fejleszt, és nagy infrastruktúrát épít, erre az elmúlt több mint három évtizedben nem volt példa. Ezért miközben az egyik kezünkkel tüzet oltunk, a másik kezünkkel építkezünk. Számunkra a mostani kormányzati időszakban sincs fontosabb feladat annál, hogy Erdélyt építsük” – nyilatkozta Kelemen Hunor miniszterelnök-helyettes. Cseke Attila azt hangsúlyozta, hogy minden olyan beruházást támogatnak, amely az erdélyi magyar családok jólétét biztosítja, bátorítja a gyermekvállalást, a vállalkozást és a helyi gazdaságot lendíti fel, vagy a közösségi életnek ad teret – nyilatkozta Cseke Attila.

Ajánlott bejegyzések

Új honlap és online ügyintézés a Maros Megyei Tanácsnál

Szász Cs. Emese

Szünetel az ügyfélfogadás a Demokrácia-központokban

zkadar

Aláírták a Maros megyei Ludas-Mezőgerebenes térség vízhálózatának fejlesztésére vonatkozó finanszírozási szerződést

Karessz
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben