fbpx
Ajánló Életmód

Dr. Almási Kitti a TRACCS legújabb vendége

November 2. és 7. között Erdélybe látogat dr. Almási Kitti klinikai szakpszichológus, korunk egyik legismertebb specialistájával a Magyarországon is nagy sikernek örvendő TRACCS című előadás-sorozat keretében találkozhatnak az érdeklődők.

November 2. és 7. között Erdélybe látogat dr. Almási Kitti klinikai szakpszichológus, korunk egyik legismertebb specialistájával a Magyarországon is nagy sikernek örvendő TRACCS című előadás-sorozat keretében találkozhatnak az érdeklődők.

November elején az Eventikum rendezvényszervező iroda jóvoltából Erdélybe látogat a magyar nyelvterület egyik legismertebb szakpszichológusa, megannyi könyv szerzője, számos rádióműsor, magazin és tévécsatorna rendszeres szakértője, dr. Almási Kitti. Az összesen 6 helyszínt számláló előadás-sorozat a Magyarországon már nagy sikernek örvendő TRACCS mintájára épül, ahol a meghívottak egy moderátor segítségével járják körül az olyan aktuális témákat, amelyek társadalmunkat és hétköznapjainkat egyaránt érinthetik. A beszélgető-estekre minden esetben 19 órától kerül sor.

A több helyszínen is már teltháznak örvendő előadásokra igencsak nagy az érdeklődés, így már sem Gyergyócsomafalván, sem Sepsiszentgyörgyön, sem pedig Székelyudvarhelyen nem kaphatóak jegyek. Akinek viszont elnyerte tetszését a TRACCS-os formátum, vagy éppen látta a nemrég szintén Erdélybe látogató Ördög Nóra és Nánási Pál estjét, annak még mindig van lehetősége arra, hogy most dr. Almási Kittivel is találkozzon! Hiszen, míg Marosvásárhelyen is már csak alig, addig Csíkszeredában és Kolozsváron még kaphatók jegyek a kötetlen beszélgető-estekre.

Az előadást követően minden városban lehetőség nyílik majd arra, hogy közös fotót készítsünk a népszerű pszichológussal, továbbá megvásárolható lesz A te döntésed című legújabb kötete is.

A TRACCS-os beszélgetéseket egyébként olyan közkedvelt és ismert személyek moderálják majd, mint Badics Petra, Máthé Kincső, Csatlos Tünde, Bagaméri-Vass Noémi, Szalay Zsuzsanna és Székely Blanka.

Marosvásárhelyen november 4-én, pénteken 19 órától

lehet találkozni Almási Kittivel a Kultúrpalotában. Jegyek és információk ezen a linken találhatók.

Ajánlott bejegyzések

Két zsiráffal gazdagodott a marosvásárhelyi állatkert

Szász Cs. Emese

Határidő-hosszabbításról döntött a Marosvásárhelyi Rádió

krakoczi

Babatámogatások Marosvásárhelyen

Noémi
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben