fbpx
Közélet Közigazgatás

Szemeteskukákat osztanak ki Marosvásárhelyen és a megye több településén

Fotó: Facebook/Bodó Előd

A Brantner Veres Hulladékszállító Vállalat tájékoztatja a marosvásárhelyi lakosokat, hogy október 17-től Marosvásárhely város körzetében megkezdődött a kukák ingyenes kiosztása a családi háztartások számára.

Minden háztartás egy 120 literes barna kukát kap a szerves hulladék gyűjtésére, egy 240 l-es sárga szemeteskukát a műanyag/fémhulladék gyűjtésére, illetve egy 120 l-es kék zsákot a papír- és kartonhulladék gyűjtésére. A vállalat kéri, hogy azok, akiket a cég munkatársai a kukák kiosztásakor nem találnak otthon, menjenek el a cég székhelyére, az Alsógát–Barajului utca 8. szám alá, és vegyék át a kukákat.

Október 21-étől, azaz péntektől kezdődően Maros megye jó részén is új hulladékszállító vállalat fog tevékenykedni. A Brantner Veres Kft, amely a háztartási valamint a szelektív hulladékot is gyüjteni fogja, a Maros Megyei Tanács által szervezett közbeszerzés nyertese lett, így most Maros megye egy nagy részén üzemelni fog, Mezőpanit Község területén kívül még 17 települést beleértve – olvashatjuk a Panit.ro holnapon.

Ajánlott bejegyzések

Van esély a marosvásárhelyi jégpálya befejezésére 

krakoczi

A magyar kormány meghirdette a Gondoskodó nemzet program pályázati felhívásait

krakoczi

Új körzeti elnököket választott az RMDSZ

krakoczi
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben