fbpx
Közélet Közigazgatás

Utcafórumokat szervez az RMDSZ

Sajtóértekezlet keretében jelentette be ma az RMDSZ Marosvásárhelyi szervezetének elnöke, Kovács Levente, Frunda Csengele frakcióvezető és Portik Vilmos alpolgármester, hogy a lakosság problémáinak feltérképezése érdekében utcafórumokat szerveznek.

A cél az, hogy tisztább képet alkossanak arról, mire van igény a város, illetve a magyar közösség viszonylatában? Milyen ügyekkel kell foglalkoznia az RMDSZ marosvásárhelyi szervezetének? – nyilatkozták.

A különböző helyszíneken egy-egy kérdőívet osztanak ki a résztvevőknek, amelyre fel lehet tüntetni a megoldásra váró gondokat és adataikat.

Ugyanez a lehetőség adott az RMDSZ honlapján is – jelentette be Portik Vilmos, aki bemutatta azt is, hogy milyen lépések szükségesek az online ívek kitöltéséhez.

“Minden vélemény számít, hiszen az RMDSZ Marosvásárhelyi Szervezete ezekre alapozva szeretné felépíteni a következő időszakra vonatkozó terveit.

Az első utcafórumra a Felsővárosi Református Egyházközség udvarán kerül sor (1898. december 22. sugárút, 49. szám). szeptember 22-én., csütörtökön, 16:30 órától.

A találkozón részt vesz: Kovács-Mihály Levente, RMDSZ elnök, Portik Vilmos alpolgármester, Frunda Csenge frakcióvezető és Kelemen Márton a városi szervezet választmányának elnöke.

Ajánlott bejegyzések

4 ezrelék fölött Marosvásárhely!

zkadar

Elhunyt Király Károly

krakoczi

Júliusban zárva marad a parajdi sóbánya

Szász Cs. Emese
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben