fbpx
Környezetvédelem Megye

Eső, hideg, havazás

Változékony időre számíthatunk a következő két hétben: szeptember 24-éig hideg lesz, 25-étől azonban országszerte emelkedni fog a hőmérséklet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat szeptember 19-e és október 2-a közötti időszakra vonatkozó előrejelzéséből.

Erdélyben szeptember 24-éig a nappali csúcsértékek átlaga jóval elmarad az ilyenkor megszokottól, 13 és 15 Celsius-fok között alakul, míg éjszaka 3-5 fokig hűl a levegő. Az ezt követő napokban mintegy 4-5 fokkal nő a nappali csúcshőmérséklet, a minimumok 6 Celsius-fokig emelkednek. Esőre szeptember 19-e és 23-a között, majd szeptember 26-a és október 2-a között lehet nagyobb valószínűséggel számítani.

A hegyekben szeptember 24-éig sokkal hidegebb lesz, mint ilyenkor általában. A nappali csúcsértékek átlaga 4 és 8 fok között változik, éjszaka fagypont alá csökken a hőmérséklet. Az ezt követő napokban 4-5 fokkal nő a nappali csúcshőmérséklet. Esőre naponta számítani lehet, ezen a héten 1600 méter fölötti magasságban havazhat is. (Agerpres)

Ajánlott bejegyzések

Büntetnek-e vagy sem azért, ha nem gyűjtjük szelektíven a szemetet?

krakoczi

Távozik tisztségéből a Maros megyei főtanfelügyelő

krakoczi

Dániai állásajánlatok: zöldborsószedőket keresnek

krakoczi
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben