fbpx
Ajánló Közélet

Közönségtalálkozó az Erdély TV műsorvezetőivel a Vásárhelyi Forgatagon

Közönségtalálkozót szervez az Erdélyi Magyar Televízió augusztus 28-án a 9. Vásárhelyi Forgatag vasárnapján.

A marosvásárhelyi Várban kialakított Duma térben sorakozik fel az Erdély TV műsorvezető csapata augusztus 28-án, vasárnap 18 órától a 9. Vásárhelyi Forgatag utolsó napján. Jelen lesz Antal Joós Erika, Farkas István, Jakab Péter Emese, Ambrus Laura, Csatlos Tünde, Kányádi Orsolya és Balázs Attila, valamint a beszélgetés moderátora Bodó Előd Barna, Mezőpanit község polgármestere, aki az Erdély TV egykori műsorvezető-szerkesztője is.

A közönségtalálkozón résztvevők a televíziózás kulisszatitkairól, az Erdély TV hírműsorának és magazinműsorainak gyártási tapasztalatairól, illetve az őszi tervekről fognak beszélgetni. A vasárnapi eseményen a nézők, a követők és szimpatizánsok személyesen is találkozhatnak kedvenc műsorvezetőikkel, és kérdéseket intézhetnek nekik. Szó lesz a hétköznapokon 19 órától jelentkező Híradóról, a politika-közéleti műsorok közül a 24Pluszról és a Metszetről, a magazinműsorok közül pedig a Mozaik, a Nőszemközt, a Kultúrcsepp, illetve a Hitélet képviselteti magát, de az Erdély TV műsorkínálatát gazdagító többi műsor és rovat kapcsán is feltehetnek majd kérdéseket a résztvevők.

Az Erdély TV a Vásárhelyi Forgatagon szervezett váltómaratonon is részt vesz augusztus 26-án, pénteken. A Menyhárt Panna, Bodoni Emese, Siklódi Csaba, Trella Gyopár és Ambrus Laura alkotta öttagú csapat 18 órakor csatlakozik a váltómaratonhoz, és a Forgatag-szélforgót a Kövesdomb–Rózsák tere-Bolyai tető–Ștefan cel Mare utca–Pandúrok sétány útvonalon viszi magával.

Ajánlott bejegyzések

A pótérettségin résztvevők alig negyede volt sikeres

zkadar

Lassan haladnak az oltással

zkadar

Valamivel több mint egymillióan vallották magukat magyarnak a 2022-es népszámláláson

krakoczi
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben