fbpx
Ajánló Közélet Kultúra

Elrajtolt a 25. Marosvásárhelyi Napok. Mutatjuk a négynapos programot

Az Erdélyi Iskola szoborcsoport felavatása zajlott a Marosvásárhelyi Napok szerdai, nulladik napján, csütörtökön pedig a Marosvásárhelyi Várban hivatalosan is elrajtolt a városnapi ünnepség. Négy napon át kulturális és gyermekprogramok tömkelege, valamint számos koncert és esemény szórakoztatja majd a marosvásárhelyieket.

A 25. Marosvásárhelyi Napok több helyszínen zajlanak: a központban, a városháza közelében felállított színpadon, a Marosvásárhelyi Várban, a Ligetben és a Víkendtelepen, ahol sportvetélkedők zajlanak. A főtéri parkban már megkezdődött a kézműves vásár, amely vasárnapig, a városnapok végéig várja a vásárlóit, a Ligetet pedig főként gyermekprogramoknak szentelték idén a szervezők.

Csütörtökön többek közt Koszika és a Tiberius Quaert, lép fel, de lesz Brio Sonores koncert és a magyarországi Tóth Gabi is fellép. Pénteken este többek közt a Piramis és a Diercția 5 szórakoztatja a koncertezni vágyókat, szombaton este pedig Péterfi Bory and the love band lesz az egyik fő fellépő. Vasárnap a főtéri színpadon többek közt Titán, Iris , a magyarországi Honeybeast, valamint a Zdob și Zdub csap a húrok közé.

A városnapok programfüzete itt lapozható:

https://www.tirgumures.ro/pdf/ZT2022_HU_f.pdf

Ajánlott bejegyzések

Óvóhely vagy menedékhely?

krakoczi

Nem adják alább a küzdelmet!

zkadar

Csőtörés volt a Kultúrpalotában

krakoczi
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben