fbpx
Közélet Népszámlálás

Telefont és okostáblát nyerhet, ha kitölti a népszámlálási kérdőívet

Az online kérdőívek kitöltésére ösztönöz a népszámlálás.ro azzal a nyereményjátékkal, amelynek keretében okostelefonokat, illetve egy iskolának interaktív oktatótáblát sorsolnak ki.

A felhívás szerint mindössze annyit kell tennie, hogy töltse ki az online népszámlálási kérdőívet, és segítsen a kitöltésben másoknak is. A nyereményjátékban úgy vehetnek részt, ha bizonyítani tudják, hogy megszámláltatták magukat:

  • a statisztikai hivatal minden sikeres kitöltésről digitális igazolást állít ki, amit a kérdőív beküldését követő legtöbb 7 nap után a dovrec.insse.ro oldalról lehet letölteni (PDF-ben).
  • küldjön be a nepszamlalas.ro/nyeremenyjatek oldalra május 22. éjfélig minél több – maximum 100 – ilyen igazolást, és május 24-én nyereménysorsoláson fog részt venni.
  • minél több új, korábban még fel nem töltött részvételi igazolást küld be, annál nagyobb az esélye a nyereményre.

A játékban résztvevők között 10 nyertest sorsolnak ki. Ők nemcsak egy iPhone-t nyerhetnek, hanem egy interaktív oktatótáblát ajánlhatnak fel egy általuk kiválasztott olyan magyar nyelven (is) oktató iskolának, amely 50% alatti magyar lakosságaránnyal rendelkező településen működik. (közlemény)

Ajánlott bejegyzések

Tovább csökken a fertőzés Marosvásárhelyen

zkadar

Új lakásokat adtak át Marosvásárhelyen

krakoczi

Sportesemény Marosvásárhelyen! – nézők nélkül

zkadar
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben