fbpx
Koronavírus Kultúra

Áprilistól teltház előtt játszhat a Nemzeti Színház

Fotó: Facebook

Az intézmény közösségi oldalán tette közzé a hírt, miszerint a készenléti állapot megszűnésével teljes befogadóképességével élhet a színház.

A tájékoztatás szerint ezzel egyidőben újraindítják az online jegyvásárlást. A már előzetesen lefoglalt helyek érvényesek maradnak.

2022. áprilisától kezdődően visszatérnek a megszokott kezdési időpontokhoz, nagytermi előadásaikat 19.00, kistermi produkcióikat 19.30 órai kezdettel játszák

  • Március hátralévő részében egy bemutatóval (Henrik Ibsen: A vadkacsa, r. Keresztes Attila)
  • három nagytermi előadással (Molière: Scapin furfangjai, r. Albu István; Keresztes-Szabó-Demény-Apostolache: Egy római tragédia, r. Keresztes Attila; Henrik Ibsen: A vadkacsa, r. Keresztes Attila)
  • hat kistermi produkcióval (Dálnoky Réka-Székely Csaba-Elise Wilk: Nem történt semmi, r. Sebestyén Aba; F. M. Dosztojevszkij – R. Crane: Karamazovok, r. Albu István; Bartis Attila: A nyugalom, r. Radu Afrim; Abszint, írta és rendezte Olt Tamás; Pozsgai Zsolt: Liselotte és a május, r. Harsányi Zsolt; Boris Vian: Piros fű, r. Fehér Balázs Benő)
  • egy vendégelőadással (Are we human or are we dancers? – M Stúdió, koncepció-koreográfia: Ioana Marchidan) várják a nézőket.

A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház március 10-én, csütörtökön ünnepli fennállásának 76-dik évfordulóját! (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Berekméri Katalin a nemzeti színház művészeti igazgatója

krakoczi

Kérdéses a Segesvári Középkori Fesztivál megszervezése

Szász Cs. Emese

Felfüggesztették, de nem törölték a kontinensviadalt

zkadar
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben