fbpx
Közélet Közigazgatás Megye

Új arculat, új vizuális identitás Marosvásárhelyen

fotó: Facebook/Marosvásárhely Polgármesteri Hivatala

Elkészült Marosvásárhely Polgármesteri Hivatalának új vizuális identitása, amelynek célja, hogy egységes arculatot kapjon a városháza, általa a lakók sokkal könnyebben beazonosíthassák az intézmény tevékenységeit, hatásköreit, szolgáltatásait. A vizuális identitás a meglévő értékekre épül, ugyanakkor modern és időtálló.

Az arculat ismertetőjét szerdán, sajtónyilvános eseményen mutatták be a Rubikom KFT képviselői. Porcsalmi Balázs kreatív vezető elmondta, az új vizuális identitás az intézmény értékeire, a város címerére és formáira épül. „A grafikai rendszer átláthatóvá és érthetővé teszi a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal tevékenységeit, segít bizalmat és erősebb kapcsolatot kiépíteni az önkormányzat és városlakók között. Az egységes grafikai megjelenésen túl fontos szempont volt, hogy az arculat egyensúlyt teremtsen a formális és emberközeli vizuális nyelvezet között” – tette hozzá a szakember.

Soós Zoltán polgármester a bemutatón elmondta, Marosvásárhely egy fejlődő város, és ennek a hivatal arculatában is vissza kell köszönnie. „Az új arculat egységes, korszerű megjelenést kölcsönöz az intézménynek, valamennyi offline és online felületen, így képviselve a várost” – nyilatkozta az elöljáró.

Portik Vilmos alpolgármester az eseményen hangsúlyozta, hogy a vizuális identitás elemeinek gyakorlatba ültetése egy hosszabb folyamat, míg végül valamennyi, az intézménnyel kapcsolatos felületen visszaköszönnek az arculati elemek.

Az új vizuális identitásra való átállás révén az intézmény beazonosíthatóbbá, tevékenysége, hatáskörei és szolgáltatásai pedig láthatóvá és átláthatóvá válnak – áll a hivatal sajtóközleményében.

Ajánlott bejegyzések

Marosvásárhelyre látogat az egészségügyi miniszter

krakoczi

Megkezdődött a választási kampány

krakoczi

5 éven felülieknek kötelező a maszk használata Maros megyében.

zkadar
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben