fbpx
Közélet Sport

Ha péntek, akkor kosármeccs!

Az I. Liga X. fordulójában ismét hazai pályán játszik a marosvásárhelyi VSK férfi kosárlabda csapata.

Múlt vasárnap koronavírus-fertőzés miatt az együttesnek el kellett napolni a Stiinta Bukarest elleni idegenbeli rangadót, mára azonban az egyetlen fertőzött játékos helyrejött és a kontaktként számontartott csapattársai is újrakezdték az edzéseket.

Trif George együttese a szerényebb képességű kolozsvári CS Universitateát látja vendégül a Sportcsarnokban. A mérkőzés január 28-án, pénteken 18 órakor kezdődik és jegyeket a bilete.ro oldalon, vagy a Bilete.ro hálózatban: a Román Posta hivatalaiban, az Inmedio üzletekben, a Telekom/Germanos illetve a Bilete.ro jelzéssel ellátott Vodafone saját boltokban lehet vásárolni.
Minden szurkoló vagy kinyomtatott jeggyel, vagy digitális jeggyel kell, hogy rendelkezzen!
A szabályozásnak megfelelően a mérkőzésen azok vehetnek részt, akik rendelkeznek zöld igazolvánnyal, amely jelzi a beoltottságot vagy azt, hogy az elmúlt 15-180 nap közötti periódusban kigyógyult a koronavírus-fertőzésből.A találkozó alatt végik kötelező a védőmaszk használata. (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Napirenden a költségvetés-kiegészítés

krakoczi

Ma 20 óráig maradhatnak nyitva a boltok

krakoczi

Adókedvezmények, késedelmi kamatok eltörlése

zkadar
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben