fbpx
Közélet Sport

Nem heverte ki a Sirius a kupabúcsút

(ezúttal halkabban szóltak Carmin Popa edző utasításai)

A marosvásárhelyi Nemzeti Ligás kosárlabdacsapat nagy zakóba szaladt bele a címvédő otthonában.

13. forduló:

Sepsi-SIC– Sirius KK 113–40 (27–10, 30–9, 23–8, 33–13).

A marosvásárhelyiek pontszerzői: Griffin 6, Sherill 5, Lipovan 4, Allen 4, Feises. Cserék: Czimbalmos 8 (1×3), Badi 6, Anca 3 (1×3), Moga 2, Mircea 2 játszott még Oancea.

Nem a Sepsiszentgyörgyöt kell legyőzni, lehetett a mottója ennek a mérkőzésnek, amelyet az első számú irányító Ruxandra Chis és Sólyom Sára nélkül kezdett Carmin Popa vezetőedző. A két játékos apróbb sérülések miatt pihenőt kapott, de az amerikai trióból Dalishia Griffin és Ruth Sherill is alig 11 percet töltött a pályán. A triplák ezúttal sem „ültek”, a szerdai 8 után ezúttal 12 %-kal dobtak a vásárhelyi lányok a félkörön kívülről. Ezen mindenképp javítaniuk kell, ha nyertesen szeretnék elhagyni a pályát.

A Siriusnak szerdán ismét fontos meccse van, ezúttal hazai pályán a CSM Targovistét fogadja, azt a találkozót viszont mindenképp meg kell nyerniük, hogy tapadjanak a közvetlen élvonalra.

Így a sepsiszentgyörgyi mérkőzés gyakorlatilag az első negyedben eldőlt.

Szerdán 18 órától tehát hazai pályán játszik a Sirius, amelynek ezúttal is szüksége lesz a szurkolói támogatásra. (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Digitalizálódik a hivatal! – a járványnak köszönhetően

zkadar

A hidegvölgyi károsultaknak gyűjtenek

krakoczi

Elkészülhet Sütő András köztéri szobra

krakoczi
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben