fbpx
Gazdaság Közélet Közigazgatás

Helyi adók befizetése 10%-os kedvezménnyel

Január 10-től befizethető az idei évre érvényes helyi adó és illeték.

A Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal idén több lehetőséget is biztosít: ghiseul.ro, Selfpay pultok, személyesen a hivatal adóosztályán, cégek esetében pedig a globalpay platformon lehet befizetni az adókat. Akik március 31-éig kifizetik a teljes évi adójukat, 10 százalékos kedvezményben részesülnek

el lehet kerülni a sorbaállást, ha az online befizetést választják

A ghiseul.ro esetében előzetes regisztrációra van szükség.

Selfpay pult a város több pontján is található. A Polgármesteri Hivatal és a Lakosságnyilvántartó Szolgálat épületében, illetve a település több üzletközpontja közelében. Összesen 26 ilyen pult áll a marosvásárhelyiek rendelkezésre.

Amennyiben a személyes befizetés lehetőségét választják, előjegyzés nem szükséges, de az eddigi tapasztalatok szerint az év ezen szakaszában sorok alakulhatnak ki. A Polgármesteri Hivatal épületében, illetve a Tudor Vladimirescu lakónegyedben található irodák nyitvatartási programja változatlan:

  • munkanapokon 8 és 12 óra között
  • hétfőn és szerdán 12:30 és14.30 óra között
  • kedden és csütörtökön 12:30 és 16 óra között
  • pénteken 12:30 és 14:00 óra között.

A jogi személyek online, a GlobalPay honlapon, vagy személyesen, a Pénzügyi Igazgatóság székhelyén (Győzelem tér 33 szám), illetve a Tudor Vladimirescu lakónegyedi kirendeltségnél (Merészség utca 19. szám) fizethetik be adójukat. (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Ismét bezártak a vendéglők belterei Marosvásárhelyen

krakoczi

Forgalomkorlátozást vezetnek be a kombinát vízhűtő tornyának bontása idejére

krakoczi

Elhunyt Dr. Benedek István marosvásárhelyi hematológus

krakoczi
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben