fbpx
Közélet Sport

Két kosármeccs a hétvégén, jöhetnek a nézők!

30%-os kapacitással ugyan, de végre Marosvásárhelyen is visszatérhetnek a nézők a Sportcsarnokba!

Ez nem egy különleges intézkedés, csak a múlt héten egyetlen csapatunk sem játszott itthon.

Szombaton 17 órától a női kosárlabda Nemzeti Ligában a Sirius KK a Rapid Bukarestet látja vendégül, míg vasárnap 17 órától a férfi I. Ligás kosárlabda bajnokságban a Marosvásárhelyi VSK vendége a Nagyszebeni ESK második csapata lesz.

Előszőr lehet online jegyet váltani Sportcsarnokbeli mérkőzésre.

Míg a Sirius szombati meccsére a helyszínen lehet belépőt vásárolni, a Városi Sportklub végre bevezette a nagyon régóta várt online értékesítési lehetőséget.

A bilete.ro felületen a sport részlegen található a link, amelyre kattintva az internet segítségével már otthonról is megvásárolhatóak a belépők. Sőt ki sem kell nyomtatni őket, okostelefonról is be lehet mutatni azokat a belépéskor.

Aki mégis személyesen szeretne jegyet váltani, megteheti a Román Posta fiókjaiban, az Inmedio és Germanos üzletekben, amelyek rendelkeznek bilete.ro megjelöléssel. Ezeknek a listáját megtalálhatják a VSK Facebook oldalán. (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Egyetlen jelölt az RMDSZ városi szervezetének elnöki tisztségére

krakoczi

Égéssebészeti Központ épül Marosvásárhelyen

krakoczi

Március 19: Marosvásárhely Fekete márciusa

krakoczi
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben