fbpx
Közélet Szociális

Ismét segíthet a város – karácsonyi jótékonysági akció

A Város segít – Segít a város akció keretében a Divers Egyesület most tartós élelmiszert és pénzadományokat gyűjt hátrányos helyzetű gyerekek és idősek megsegítésére.

Mint írják, egyre több olyan ember él közöttünk, akik nem tudják mi kerül holnap az asztalra. Nem csak a vírusfertőzés, az élelmiszerhiány is veszélyeztet időseket, gyerekeket egyaránt.

az egyesület több mint 200 szociálisan hátrányos helyzetű gyermeket és idős személyt szeretne megóvni a téli hónapok alatt őket fenyegető élelmiszerhiánytól, valamint egy finom karácsonyi ebédet biztosítani számukra

„Akik a mostani körülmények között is megengedhetik maguknak, hogy segítsenek, akik felelősséget éreznek a közösségért, amelyben élünk, cégeket és magánszemélyeket egyaránt arra kérünk, csatlakozzanak kezdeményezésünkhöz.”

Az ügyet kampányszerűen felkarolta a Marosvásárhelyi Rádió.

Támogatni lehet tartós élelmiszerrel (liszt, rizs, szárazbab, cukor, olaj, laska, puliszkaliszt, keksz, tea, konzerv levesek, egyéb konzervek, stb), édességgel és gyümölccsel (alma, narancs, banán), valamint pénzadományokkal a meleg étel biztosítására.

Adományokat személyesen az Avram Iancu 29. szám alatt lehet leadni naponta 10-12 és 17-19 óra között, illetve szombaton 10-12 óra között december 1- 18 között.

Pénzt a következő bankszámlára lehet utalni RO52CECEB00030RON0362124 vagy online itt: https://divers.org.ro/asociatia-divers/donatii
További információ a 0265-311727-es telefonszámon igényelhető. (marosvasarhelyiek.ro/Divers Egyesület)

Ajánlott bejegyzések

Újjáépül a Fortuna komplexumnál található játszótér

Szász Cs. Emese

Soós Zoltán: ‘”a továbbiakban nem engedélyezem Super Rally szervezését Marosvásárhelyen”

Rákóczi Kinga

Lebontották a „ballont”. Jogosan? Hogyan tovább?

zkadar
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben