fbpx
Egészségügy Koronavírus

Étkezési utalványokat kapnak azok akik beoltatják magukat

Fotó: edenred.ro

A marosvásárhelyi oltóközpontokban december másodikától lehet átvenni azokat az értékjegyeket, amelyeket a kormány a koronavírus ellen teljes körűen immunizált személyeknek szán.

A támogatásban azok részesülnek, akik az erről rendelkező sürgősségi kormányrendelet hatályba lépése, azaz 2021. szeptember harmadika után kapták meg a COVID-19 elleni oltás második adagját. 100 lej értékű értékjegyeket kapnak azok, akik beadatták maguknak a koronavírus-fertőzés elleni Pfizer-Biontech, Moderna, Astrazeneca oltás mindkét adagját, vagy a Johnson & Johnson típusú egydózisú vakcinát.

a város területén működő oltóközpontokban most azok vehetik át az utalványt, akiket szeptember 3. és október 10. között immunizáltak

Marosvásárhelyen a Tudor Vladimirescu Gimnázium tornatermében, a Polgármesteri Hivatal Víkend telepi vendégházában és Mihai Eminescu Ifjúsági Házban felállított oltóközpontban naponta 8 és 16 óra között adják ki az értékjegyeket.

jogosultakat telefonon értesítik az átvétel időpontjáról

A beoltottaknak személyazonossági igazolvánnyal és az immunizálást tanúsító bizonylattal kell igazolniuk magukat. (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Mától közterület-fertőtlenítés Marosvásárhelyen!

zkadar

Mától érvényét veszti a hétvégi szigorítás Marosvásárhelyen

zkadar

Vörös zónába került Marosvásárhely

krakoczi
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben