fbpx
Megye Szociális

Angyalok a városban „100 lélek 100 pár cipő”

Az angyalok szárnyuk alá vették a várost egész évben, és most karácsonyhoz közeledve újabb adománygyűjtő akciót indítanak.

A városunkban élő 100 árva, elhagyatott gyereknek különböző egyesületektől szeretnének minőségi lábbelit vásárolni. A cipőket saját tetszés szerint választanák ki a gyerekek.

„a cipő meghatároz bennünket, fontos, hogy saját kezűleg válasszák ki”

Neked milyen lenne ha az én 37-es lábbelimet kellene hordanod? lehet szorítana, de lehet hogy nagy lenne, lehet, hogy nyomna, lehet hogy ilyen kényelmes cipőd még sosem volt, lehet, hogy tetszene, de az is, hogy nem -magyarázzák közleményükben a szervezők.

Azok akik hozzá szeretnének járulni ahhoz, hogy 100 gyerek új cipőt kapjon, adományaikat elhelyezhetik az együttműködő boltokban elhelyezett dobozban, templomokban vagy a átutalással a megadott számlaszámokra.

Libra Bank RO76 BREL 0002 0031 9498 0100 vagy Revoluton a 0740-992.990 – es telefonszámra Kovács Lajos-Alpár nevére.

Személyes adományok átvételéről Baranka Katalin gondoskodik. Elérhetőség: 0774089877 telefonszámon.

Tudjuk, hogy nem segíthetünk mindenkin, de most mindenki segíthet valakin! Nyitott szívvel, és segítő kezekkel sikerülni fog, hogy 100 gyerek arcára mosolyt varázsoljunk” – nyomatékosítják a szervezők. (marosvasarhelyiek.ro/közlemény)

Ajánlott bejegyzések

Kiszélesítik a „szemetes utat”, figyelmeztetés a hulladékosoknak!

zkadar

Bicikliút-hálózat építésére nyert pályázatot Maros megye

krakoczi

 FolkFórum hétvége a Várban

krakoczi
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben