fbpx
Egészségügy Koronavírus Megye

Sikeres oltáskampány az ortodox székesegyháznál

Fotó: Maros Megyei Prefektusi Hivatal

Több mint 370 személy jelentkezett vasárnap a főtéri ortodox katedrálisnál, ahol a Maros Megyei Mentőszolgálat biztosította a koronavírus elleni oltást .

A tegnapi esemény annak kampánysorozatnak a része, amelyet a Maros megyei Kormányhivatal a Közegészségügyi Igazgatósággal és a Maros Megyei Mentőszolgálattal közösen szervez a város különböző pontjain.

Október 24-én délelőtt fél 11-től oltották az igénylőket. A karaván folytatja útját. A prefektúra közleménye szerint a hétköznapokon a lakónegyedekben, vasárnaponként pedig a templomok közelében állítják fel a mobil oltópontot.


371 személy olttatta be magát

A jelentkezőknek nem kell előjegyzést kérniük. A személyazonossági igazolvány felmutatásával kérhetik a Johnson&Johnson típusú védőoltást.

Az országban lényegesen megnőtt az oltást igénylők száma. Szombat délutántól vasárnap délutánig 110.539 személy kapta meg Romániában a Pfizer-BioNTech, a Moderna, az AstraZeneca vagy a Johnson&Johnson koronavírus elleni vakcináját – derül ki a Koronavírus Elleni Oltási Kampányt Koordináló Országos Bizottság adataiból. (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Nőtt a koronavírussal fertőzöttek száma

krakoczi

A megye költségvetéséről szavaz a tanács

krakoczi

Bezár az Ócskaszer is!

zkadar
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben