fbpx
Közélet Sport

ELMARAD! Harmadszor is hazai pályán a Sirius!

Járványügyi biztonsági okok miatt az aradi csapat nem utazik el Marosvásárhelyre!

Így a mérkőzést elhalasztják egy későbbi időpontra – tudatta a Román Kosárlabda Szövetség.

Azért, hogy betartsák a sportszerűség szabályait, a később bepótolandó mérkőzésen az október 16- játékosállományokat veszik majd figyelembe, azoknak a játékosoknak kell szerepelniük azon a mérkőzésen.

Eredeti hír: Városunk egyetlen első osztályú labdajáték csapata eddig mindkét meccsét fölényesen nyerte.

Bár az első forduló párosítása szerint nem a marosvásárhelyi női kosarasok nem voltak pályaválasztók, a szakszövetség döntése értelmében egy városban – pontosan Marosvásárhelyen – rendezték a nyitókör minden mérkőzését.

A második fordulóban aztán hazai pályán fogadták Brassó együttesét.

Targovistét 30, Brassót 27 ponttal győzték le a lányok, akik előtt most sokkal nagyobb feladat áll: a pillanatnyilag éllovas Arad látogat a Sportcsarnokba.

A Sirius KK – FCC UAV Arad mérkőzést október 16-án, szombaton 17 órától rendezik, és az első két fordulóban mutatott játék alapján kiélezett találkozó várható. A marosvásárhelyi lányoknak pedig elkel a szurkolás!

Nézőket a hatályban lévő járványmegelőző előírásoknak megfelelően engedhetnek be, oltásigazolvány szükséges, vagy bizonyítani kell, hogy az elmúlt 180 napban átestek a fertőzésen. (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

A marosvásárhelyi lakosok több mint 62%-a töltötte ki a népszámlálási kérdőívet

krakoczi

Virtuális futóverseny, valós adományért!

zkadar

Éremesőt okoztak a vásárhelyi birkózok

zkadar
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben