fbpx
Kultúra Megye

Légy turista a saját városodban

A Maros Megyei Múzeum, a Megyei Tanács, a Visit Maros és a Megyei Könyvtárral közösen vezetett városlátogatásra hívja az érdeklődőket a a JCI Marosvásárhely.

A Fiatal Üzletemberek Világszervezetének Marosvásárhelyi csapata október 14-én 18 órától a város újbóli felfedezésére hív.

A vezetett túra során meglátogatják a Városházát (jelenleg Prefektusi Hivatal székhelye), a toronyból megtekintik Marosvásárhely jellegzetes épületeit.

Naponta többször elhaladunk a város egy-egy jellegzetes épülete előtt. Mennyit tudunk ezekről? Ismerjük-e a történetüket? Csütörtökön megtudjuk…arra törekszünk, hogy meglepő, érdekes információkat osszunk meg veletek – írják ajánlójukban a szervezők.

Ha részt szeretne venni a rendezvényen, töltse ki a formanyomtatványt. Ha többet szeretne megtudni a Fiatal Üzletemberek Világszervezetének Marosvásárhelyi csapatáról, ITT talál tájékoztatást. (marosvasarhelyiek.ro/közlemény)

Ajánlott bejegyzések

Javában zajlik a Vásárhelyi Forgatag (képriport)

krakoczi

Nőtt a zöld forgatókönyv szerint működő iskolák száma

krakoczi

Narancssárga viharriasztás Maros megyében

krakoczi
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben