fbpx
Közélet Sport

Jól tájékozódtak a marosvásárhelyiek

6 arany, 2 ezüst és 7 bronzérem a „termés”! Fazakas Emőke triplázni tudott!

Kovászna megyében rendezték meg a tájfutók országos bajnokságát, ahol az Orienter egyesület tagjai számos bajnoki címet és dobogós helyezést értek el.

A programsorozat a Sepsi Grand Prix-vel kezdődött, ahol a marosvásárhelyiek jól hangoltak az Ob-ra.

Balogh Réka és Balogh Zsófia a 14 éveseknél, Fazakas Emőke a 45 éveseknél állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára, míg Heim Klára a 35 éveseknél, Fratilescu Mariana az 55+ éveseknél lett második, Heim László az 50 évesek között Balogh Erika a nyílt kategóriában lett harmadik. A 60 év fölöttieknél Germán-Salló Zoltán lett második és Moldován László a harmadik.

Az országos bajnoki középtávon is sok babér termett a marosvásárhelyi sportolók számára: Fazakas Emőke és Botos Sorin első lett, de dobogóra állhatott még Dávid Júlia, Balogh Zsófia, Szőcs Hajnal és Germán-Salló Zoltán is.

A csapatversenyben csak a Mózes Róbert, Kiss Mihály és Botos Sorin összetételű trió szerzett érmet, egy bronzot a 160 éveseknél (a három tag összéletkora) idősebb váltóval .

Hosszútávon Fazakas Emőke ismét legyőzhetetlennek bizonyult a nők 45 éves korcsoportjában, Botos Sorin újabb bajnoki címet szerzett a 60 éveseknél, ahol Germán-Salló Zoltán remek versenyzéssel követte őt, Szász Gergő megnyerte a 12 évesek versenyét, Szőcs Hajnal az 55 éveseknél, Balogh Zsolt a nyílt kategóriában lett harmadik.

A városi sprintversenyt Kézdivásárhelyen rendezték, ahol Fazakas Emőke behúzta az újabb bajnoki címét, Fratilescu Mariana, Kiss Mihály és Bakos Levente harmadik lett. (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Most még beleszólhat: hány alkalmazottja legyen a hivatalnak!

zkadar

Meggyúlt az öröm gyertyája

krakoczi

Saját kupáján mutatja be új csapatát a Sirius

zkadar
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben