fbpx
Közigazgatás Kultúra Tanügy

Negyedik alkalommal is “Írók az iskolában”

Az Írók az iskolában eseménysorozat keretében négy román és négy magyar író fog találkozni hat marosvásárhelyi líceum diákjaival.

Az előző évekhez hasonlóan, idén is rendhagyó irodalomórákat tartanak az írók a diákoknak. Az események során összesen több mint 600 diáknak lesz lehetősége személyesen találkozni kortárs írókkal.

A szervező, Pódium Alapítvány közleménye szerint idén hat középiskolában zajlanak majd az irodalomórák: Unirea Nemzeti Kollégium, Alexandru Papiu Ilarian Nemzeti Kollégium, Bolyai Farkas Elméleti Líceum, Gheorghe Șincai Technológiai Líceum, II. Rákóczi Ferenc Római Katolikus Líceum, Mihai Eminescu Pedagógiai Líceum és Marosvásárhelyi Művészeti Líceum.

Ioana Pârvulescu, Dan Coman, Simon Márton, Láng Zsolt, Alina Nelega, Robert Gabriel Elekes, György Alida és Horia Marchean tart rendhagyó irodalomórát

Az Írók az iskolában eseménysorozat társfinanszírozója a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal. Főtámogató a Reea cég. (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

A Hangszermeséktől a Mesekocsmáig – Erdélyi Hagyományok háza a Vásárhelyi Forgatagon

krakoczi

Nőtt az adózók száma

krakoczi

Örmény Kultúra Napjai Marosvásárhelyen – korlátolt létszámban

zkadar
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben