fbpx
Kultúra Megye

Kezdődik a VIBE

Fotók: VIBE

Mozgalmas hétvége elé néz a város. Idén megszervezik a VIBE Fesztivált. Igaz, lényegesen különbözik az eddigi kiadásoktól.

Az egyik újdonság a helyszín: a marosvásárhelyi Vár.

a rendezvény ezúttal ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges.

A fesztivál területére csak oltási igazolással vagy negatív koronavírus-teszttel lehet belépni. A helyszínen, a vár bejárata előtt lehetőség lesz klinikai gyorsteszt végzésére. Egy teszt ára: 40 lej . 

A MOL Színpadon ma (szeptember 2-án) ByeAlex és a Slepp nyitja a koncertek sorát. A résztvevők óriáskivetítőn nézhetik a Magyarország–Anglia világbajnoki selejtezőt. A mérkőzést Kádár Zoltán, a Marosvásárhelyi Rádió és Boros Miklós a Kolozsvári Rádió sportszerkesztői kommentálják a meccs kezdése előtt és a szünetekben.

Pénteken a Dzsúdló mutatkozik be, majd az Online VIBE-ról már ismert Konyha zenekar lép fel.

Szombaton a gyergyószentmiklósi 4S Street, majd az Intim Torna Illegál utolsó VIBE-os koncertjén lehet részt venni. Az Epic Music Battle idei legjobbjai is fellépnek, a Josh Moograine és az Álljunk meg! nyitja a pénteki és szombati programot.

A MOL Teraszon egész napos chill zone és bár működik, illetve a beszélgetések és workshopok is itt lesznek. (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Forgalomkorlátozás Faragó és Mezőkirályfalva között

krakoczi

Innováció, kerékpárutak, tömegközlekedés – megyei fejlesztési tervek

krakoczi

Lovas ünnep Marosvásárhelyen

krakoczi
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben