fbpx
Közélet Sport

Sok értékes helyezés, különdíj a sakkversenyen

A marosvásárhelyi ISK sakkozói Csíkszeredában szerepeltek igencsak sikeresen.

A XXIV. CAISSA Nemzetközi Sakkverseny, illetve a VIII. Balogh János Emlékversenyen mellett megszervezték az I. Kocsis Miska feladvány-fejtő versenyt is.

A klasszikus sakkban a Balogh János emlékversenyt a 12 éves lányoknál Kiss Hanna, a 10 éveseknél Olariu Chiluț Sofia míg a 8 éves fiúknál Donici-Maier Luca nyerte.

További helyezések az ISK-sok részéről:

II. hely: Vîntu Mihai-Andrei a 12 éves fiúknál, Pop Maria Olivia a 10 éves lányoknál és Vîntu Antonia-Maria a 14 éves lányoknál;

 III. hely: Orban Emilia-Maria a 10 éves lányoknál.

A felnőttek csoportjában játszó Butuza Ştefan Aurelian az U10-es korosztályban lett első. Ugyancsak a felnőttek csoportjában játszott Donici-Maier David, Mărginean Bogdan és Tătar Mihai.

A feladvány-fejtő versenyen Pop Maria-Olivia a 10 éves lányok, Kiss Hanna a 12 éves lányok és Butuza Ştefan-Aurelian a felnőtt csoport 10 éves fiú kategoriájában lett első.

II helyen végeztek: Donici-Maier Luca 8 éves fiúk, Olariu-Chiluț Sofia 10 éves lányok, Kiss Abigél 12 éves lányok, Vîntu Mihai-Andrei 12 éves fiúk,  Vîntu Antonia-Maria 15 éves lányok;

III hely: Orban Emilia-Maria 10 éves lányoknál.

A legtöbb versenyző által képviselt klubnak járó különdíjat a szervezők a marosvásárhelyi ISK csapatának osztotta ki.

A rapid és villámversenyen a felnőttek és a gyerekek együtt játszottak, fiataljaink itt is ügyesen harcoltak és sikerült értékes pontokat szerezniük a felnőttek ellen is. (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Ha már szemét, legyen szelektív!

zkadar

Három napig késedelmi kamat nélkül törleszthetjük az adót

krakoczi

Elszálló gázárak: ismét leállította működését az Azomureș

Szász Cs. Emese
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben