fbpx
Kultúra Megye

Kezdődik a Forgatag!

A váratlanul megjelent járvány miatt két évet vártunk a bejelentésre: idén megszervezik a Vásárhelyi Forgatagot.

Ma sajtóértekezlet keretében jelentették be a szervezők, hogy bár szigorú feltételeket szabtak a hatóságok, rendkívül segítőkészek voltak abban, hogy létrejöhessen a rendezvény.

Szente Katalin társszervező hangsúlyozta, hogy nagyon sok támadás éri a szervezőket, amiért regisztrálni kell a Forgatag egyes programjaira, de meg kell értenünk, hogy csak ilyen körülmények között jöhet létre a találkozás, a szórakozás, kikapcsolódás: a Forgatag, ami összeköt minket.

szép számmal jelentkeztek önkéntesek

Fotó: Vásárhelyi Forgatag

Jakab István társszervező közölte, hogy a rendkívül színes felhozatal tette lehetővé azt, hogy a három naposra tervezett Vásárhelyi Forgatag csütörtökön, egy nulladik nappal indul.

Vásárhelyen nagy a tenni akarás, a közösségi összefogás, a jó kedv és nagyon sok ügyes szervező ember van. Önkéntesek is, akik támogatják a rendezvény lebonyolítását.

2021 Önkéntesek – Fotó: FB – Forgatag

az előzetes regisztrálássál időt spórolunk

Szente Katalin kiemelte, hogy az online zajló előregisztráció feladata, hogy megkönnyítse a helyszínre érkező emberek fogadását, mert azokon a programokon, amelyek zárt térben zajlanak, vagy ahol nagyobb tömeg összegyűlhet, ellenőrizni kell, hogy rendelkezik-e mindenki valamilyen immunitást igazoló dokumentummal. Így, ha valaki online regisztrál, ez megkönnyíti a folyamatot, mert mindössze egy QR-kód felmutatásával bejuthat az eseményre. Fontos viszont az, hogy nem kell mindenhová a regisztráció.

A www.reg.forgatag.ro regisztrációs oldal hétfőn elindult, és már több mint ezren regisztráltak is a különböző eseményekre. (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Zsúfolásig telt állomásra futott be a zarándokvonat

krakoczi

Nincs tisztaság, oda az akkreditálás

krakoczi

Szabadtéren folytatódik a színházi évad

krakoczi
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben