fbpx
Ajánló Kultúra Megye

Társasjátékokról készítettek dokumentumfilmet

Fotó: játszma

Jocumentar címmel készített dokumentumfilmet a Játszma csapata.

A Jocumentar Románia első, társasjátékról szóló dokumentumfilmje, amelyben jó néhány, a társasjátékok területén szakértőnek számító személy szólal meg. A film számos érdekes kérdésre válaszol: Miért játszunk egyáltalán? Ki mit keres egy társasjátékban? Milyen értéket adhat a társasjátékhoz egy tervező? Milyen tévhitek élnek a társasjátékokkal kapcsolatban? – írják a készítők.

Játékboltok és klubok vezetői, játéktervezők, tartalomgyártók és fesztiválszervezők járultak hozzá a filmanyag elkészítéséhez.

A több hónapon át rendezett filmünket valódi ajándéknak szánjuk. Akárcsak a társasjátékokkal, ezzel a dokumentumfilmmel is jót, építőt, kellemesen eltöltött szabadidőt, oktató szórakozási lehetőséget szeretnénk nyújtani az érdeklődőknek – nyilatkozta Nagy Gábor, a Játszma adminisztrátora.

Filmünk az aktív társasjátékosokon kívül azokat is meg szeretné szólítani, akiket eddig valamiért elkerült ez a lehetőségekkel teli, csodálatos világ – tette hozzá Nagy Gábor.

A saját rendezésű filmet, a marosvásárhelyi Művész moziban (Rózsák tere, 35-37) vetítik. Bemutató augusztus 31-én, 19:00 órától. A vetítést követően közönségtalálkozóra kerül sor. (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Nyilvános konzultáció a Megyei Tanács „kultúrárairól!

zkadar

Marosvásárhelyen most bárkiből lehet űrhajós

krakoczi

Közel 1000 szabad állást ajánlottak a Maros megyei munkakeresőknek az állásbörzén

Noémi
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben